Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό τόπο του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Αρτας

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Μειωμένα δίδακτρα για τρίτεκνους στο Δημοτικό Ωδείο Άρτας‏


Το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου «Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας – Παιδείας – Αθλητισμού – Πολιτισμού Δήμου Αρταίων» μετά από εισήγηση του Προέδρου κ. Γιώργου Γκόκα, αποφάσισε ομόφωνα να μειώσει κατά 50% τις τιμές στα δίδακτρα/εξέταστρα του Δημοτικού Ωδείου για τα παιδιά των τρίτεκνων οικογενειών. 
Για την εξέλιξη αυτή ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Γκόκας δήλωσε τα εξής: «Αποφασίσαμε τη φετινή χρονιά να υπάρξουν χαμηλότερα δίδακτρα για τους τρίτεκνους, εξισώνοντας με τις τιμές των διδάκτρων που ισχύουν για τους πολύτεκνους. 
Κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται ο τόπος και οι πολίτες, η Τοπική Αυτοδιοίκηση δείχνει για μια ακόμα φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και έμπρακτα βρίσκεται κοντά στο δημότη και ιδιαίτερα στις πιο ευπαθείς ομάδες. 
Το Δημοτικό Ωδείο, με 25 χρόνια λειτουργίας, παρέχει ένα ευρύ φάσμα μουσικών σπουδών και υψηλό επίπεδο γνώσεων, με μεγάλη επιτυχία των αποφοίτων του στις εξετάσεις. 
Καλούμε τους Αρτινούς να εμπιστευτούν τα παιδιά τους στο Δημοτικό Ωδείο, το οποίο συμβάλλει διαρκώς στην ανύψωση του πολιτιστικού επιπέδου της ζωής της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής».